Hoe ga jij om met de scheiding?

Coaching bij scheiding

Een scheiding is een grote gebeurtenis die veel impact kan hebben op je leven. Hoe ga je om met alle emoties die hierbij komen kijken? Hoe kijk je naar je nieuwe toekomst? Is het een eigen keuze om uit elkaar te gaan of heeft de ander deze keuze voor je gemaakt? Hebben jullie samen kinderen en gaan jullie verder als ouders, hoe doe je dat?

Individuele Coaching, ook voor kinderen!

Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook individuele coaching bieden bij een scheiding omdat het niet altijd alleen lukt om hiermee om te gaan. Vaak zijn er verschillende mensen om jullie heen, maar die zijn vaak ook gekleurd. Je kan dan behoefte hebben aan iemand die er neutraal in staat en er voor jou is.

Hiske biedt ook individuele coaching om je te leren naar de toekomst te kijken. Welke invloed heb je zelf op de situatie en hoe ga je hiermee om. Soms weten mensen goed wat ze wel of juist niet willen maar voelen zich hierin afhankelijk van de ander. Daarnaast kan de verandering van partnerschap naar ouderschap ook als een hele uitdaging voelen.

Ook hebben kinderen vaak behoefte om, na het kind gesprek een aantal gesprekken te voeren. Dit hoeft niet altijd over de scheiding te gaan. Sommige kinderen hebben last van een laag zelfbeeld. Door onze achtergrond kunnen wij kinderen hier ook bij helpen!

Mediation bij Scheiding

Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek Informeren wij u graag verder over onze uitgebreide mogelijkheden