Hulp voor kinderen bij een scheiding

Coaching voor kids

Een scheiding is voor kinderen vaak een grote verandering. Zij moeten wennen aan 2 huizen, niet meer samenwonen als gezin en kunnen last hebben van de wisselmomenten. Ouders kunnen de gedachte hebben om de kinderen niet te willen belasten met de scheiding door heb niet te betrekken in het proces. Onze ervaring is dat kinderen het juist prettig vinden om betrokken te worden bij bijvoorbeeld praktische zaken.

Individuele aandacht

Kinderen vinden het vaak fijn om een plek te hebben waar zij over de scheiding te kunnen praten. Bij ZV bieden wij kinderen een fijne plek waar zij hierover kunnen spreken, zonder dat zij hierbij rekening te hoeven houden met hun ouders. Kinderen zijn loyaal naar hun ouders en willen hen niet kwetsen. Bij ons kunnen ze hierover praten en hebben zij de regie wat wij of zij delen met jullie als ouders.  Wij passen de gesprekken volledig aan op de behoefte van de kinderen. Dit kan zijn door 1 op 1 het gesprek aan te gaan, via een spelletje of bijvoorbeeld door creatief bezig te zijn.

Praktische informatie:

  • Start van de hulp kan altijd snel
  • De gesprekken duren maximaal 1 uur
  • De hulp is gericht op kinderen van 6-100 jaar
  • De kosten voor de hulp wordt niet vergoed. We zullen tijdens een kennismakingsgesprek toelichting geven over de kosten.

Meer informatie

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

ZV Scheidingsspecialisten
info@zvscheidingsspecialisten.nl  | 06-24866744

Of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.