Elke scheiding vraagt om maatwerk

Online scheiden

Online scheiden biedt de mogelijkheid uw scheiding volledig vanuit huis te regelen. ZV Scheidingsspecialisten heeft de kennis en expertise in huis om u tijdens dit proces te ondersteunen en te begeleiden.

Wanneer online scheiden?

Vanuit onze ervaring in het online scheiden, hebben wij gemerkt dat dit vooral haalbaar is als jullie over de meeste zaken hetzelfde idee hebben. Natuurlijk zullen er onderwerpen aan bod komen waar jullie niet eerder over hebben nagedacht. Jullie krijgen van ons alle informatie om zo een goede keus te kunnen maken.

Daarnaast is het belangrijk dat jullie onderlinge communicatie redelijk goed verloopt. Mocht dit wat minder goed zijn, zullen we hier meer aandacht aan besteden. Om tot goede afspraken te komen, is het van belang dat jullie elkaar goed begrijpen.

Online scheiden bij ZV Scheidingsspecialisten in de praktijk

Omdat wij onze werkwijze ook tijdens het online traject volgen, zorgen wij ervoor dat ook de kwaliteit van online scheiden bij ZV Scheidingsspecialisten hoog is. We vinden het belangrijk dat jullie over de juiste informatie beschikken rondom de onderwerpen die bij scheiding van belang zijn. Hierdoor kunnen jullie de juiste keuzes maken. Wij streven naar duurzame afspraken voor de toekomst voor jullie en de kinderen.

Net als het traject bij ons aan tafel, nemen we jullie mee in stappen door het proces. Kijk bij onze werkwijze om alle stappen te lezen die we doorlopen met elkaar.

Het tekenen van de stukken doen wij altijd op kantoor. Zo hebben we alle stukken bij elkaar en kunnen we deze daarna versturen naar de advocaat.

Belangrijk bij online scheiden

  • Jullie communicatie verloopt redelijk goed.
  • Jullie zijn samen al eens over een aantal zaken.
  • Jullie kunnen, eventueel apart van elkaar inloggen.
  • Het is belangrijk dat jullie in het bezit zijn van een werkende laptop of computer met een goede internetverbinding.
Mediation bij Scheiding

Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek Informeren wij u graag verder over onze uitgebreide mogelijkheden