Met mediator Leiden regel je het samen!

Mediator Leiden

Mediator in Leiden, Hiske Zuijderwijk en Ancis Verweij helpen jullie om de juiste afspraken te maken voor de nieuwe toekomst. De nieuwe toekomst waarin jullie met wederzijds respect het ouderschap van jullie kinderen kunnen vervullen. Wij geven jullie inzicht in de verschillende mogelijkheden die er zijn. Mediation maakt een groot onderdeel uit van onze scheidingsbegeleiding.

Tijdens de gesprekken komen vaak verschillende emoties naar voren, zoals: angst, verdriet, pijn en woede. Het is van belang dat jullie je vrij voelen om zaken goed naar elkaar uit te kunnen spreken.

Wij begeleiden jullie hierbij. Door open communicatie krijgen jullie meer begrip voor elkaars belangen en ontstaat er ruimte voor het nadenken over de zakelijke kant van de scheiding.

Als gespecialiseerd mediator (scheidingsspecialist) Leiden hebben wij naast het onderdeel mediation, kennis van de financiële kanten van een scheiding. de juridische kanten van een scheiding en van de relationele kanten van een scheiding. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring op het gebied van de begeleiding van kinderen en jongeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.